DACE Price Booklet, 31e editie, november 2015

  • DACE Price Booklet, 31e editie, november 2015
  • DACE Price Booklet, 31e editie, november 2015
  • DACE Price Booklet, 31e editie, november 2015

DACE Price Booklet, 31e editie, november 2015

In DACE Price Booklet vindt u ruim 250 pagina's met richtprijzen van vrijwel elk onderdeel van een industriële procesinstallatie.

Vakmedianet Artikelcode: 9789462451889
153.00

Richtprijzen voor industriële procesinstallaties
Praktisch en onmisbaar bij:
- raming van projecten,
- kostenafweging van alternatieve uitvoeringen,
- toetsing van offerteprijzen,
- vergelijking eigen prijzen met marktprijzen.

U vindt richtprijzen voor vrijwel elk onderdeel van een procesinstallatie. Specifieke kosteninformatie wordt gegeven voor procesapparatuur, pijpleidingmateriaal, elektrotechniek, instrumentatie, schilderwerk, isolatie en bouwkunde.Tevens bevat het kengetallen per m2 oppervlakte voor productie-, magazijn-, kantoor- en laboratoriumgebouwen en bouwdeelprijzen voor bouwkundige, installatietechnische en civieltechnische componenten. De richtprijzen refl ecteren werkelijk gemaakte kosten en zijn niet slechts een afspiegeling van catalogusprijzen.

Nu ook te raadplegen via de website
DACE Price Booklet bestaat naast het vertrouwde boekje ook uit een website. Een waardevol hulpmiddel bij het samenstellen van uw kostenramingen voor industriële procesinstallaties.

Engelstalig
Om optimaal aan te sluiten op de vaktaal is het boekje nu Engelstalig. Daarom is ook de titel veranderd. Het heet nu DACE Price Booklet.

DACE Special Interest Group Cost Engineering Process Industry
DACE Price Booklet/website wordt verzorgd door leden van de DACE Special Interest Group Cost Engineering Process Industry, kostendeskundigen die actief betrokken zijn bij investeringsprojecten en midden in de praktijk staan.

Inkijkexemplaar: klik hier

Prijs: € 153,- (excl. BTW en verzendkosten)


Auteurs: Dutch Ass. of Cost Engineers
Boek: 190 pagina's
ISBN: 9789462451889
Uitgever: BIM Media