Bouwprijzen Gebouwelementen Afwerking 2019 (Boekwerk)

Bouwprijzen Gebouwelementen Afwerking 2019 (Boekwerk)

In dit boek worden de bouwprijzen gegeven voor de gebouwelementen:
Afwerkingen: buitenwand afwerkingen, binnenwand afwerkingen, vloer afwerkingen, trap- en helling afwerkingen, plafond afwerkingen, dak afwerkingen, afwerkpakketten.

Prijs: € 42,50 excl. BTW & verzendkosten

NBI - Nederlands Bouwkosten Instituut Artikelcode: 2019-123
42.50

Bouwprijzen Gebouwelementen
In de Bouwprijzen Gebouwelementen zijn betrouwbare kostengegevens opgenomen om in het nieuwbouwproces, de onderhouds fase of renovatie de kosten te kunnen beheersen/controleren. Ze zijn ingedeeld volgens De Elementenmethode 2005, tabel 1 functionele gebouwelement, NL/SFB.
Per gebouwelement worden de manuren, loonkosten, materiaalprijzen en de totaalprijs gegeven, afhankelijk van het type bouwproject; woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en burgerwerk. Het gaat om nieuwbouw, verbouw,onderhoud en herstel van gebouwen.

Gebouwelementen Afwerkingen 2019
In dit onderzoeksrapport worden de bouwprijzen gegeven voor de gebouwelementen,
Afwerkingen: buitenwand afwerkingen, binnenwand afwerkingen, vloer afwerkingen,trap- en helling afwerkingen, plafond afwerkingen, dak afwerkingen, afwerkpakketten.

Deze rapporten zijn bedoeld voor adviesburo`s, architecten, bouw en aannemingsbedrijven en technische dienst van woningbouwbedrijven en instellingen, die deze werkzaamheden laten verrichten of uitvoeren.

Klik hier voor de inhoudsopgave van de kostentabellen.
Klik hier voor een voorbeeldpagina van Afbouw.


Prijs Boekwerk: € 42,50 excl. BTW & verzendkosten


Auteur: P.J.A.O.M. Moors
Boek: 218 pagina's
Uitgever: Nedelands Bouwkosten Instituut