Offerteprogramma Kleine Werken Online.

Offerteprogramma Kleine Werken Online.

Offerteprogramma Kleine Werken Online.

Online offertes maken en bewerken op basis van de gegevens van het boek:
Bouwprijzen Kleine Werken.

NBI - Nederlands Bouwkosten Instituut Artikelcode: BS091
149.00
 
Combinatieaanbieding

Het Online Calculatiepakket Kleine Werken is een calculatiepakket met daarin opgenomen Bouwprijzen Kleine Werken. Dit is een gebruikersvriendelijk & betaalbaar calculatieprogramma waarmee u snel begrotingen, offertes en facturen kunt opstellen.

Profiteer van de enorme tijdbesparing die dit programma mogelijk maakt en houd meer tijd over voor uw eigenlijke werk. Breng uw concurrent een gevoelige slag toe door razendsnel de klant uw offerte aan te bieden. Nooit meer ergernis van ellenlange berekeningen op papier.

Kostengegevens
De bouwprijzen zijn opgebouwd met manuren, materiaal- en materieel/diverse prijzen. Alle bouwprijzen, omschrijvingen en uurlonen kunt u naar eigen inzicht aanpassen.

Offertes en facturen opstellen
Met Online Calculatiepakket Kleine Werken kunt u eenvoudig offerte met voorblad en facturen opstellen, de bouwprijzen worden automatisch overgenomen uit uw calculatie.

Werking software
Als eerste maakt u een nieuwe calculatie aan waar u de gegevens van uw klant vermeldt en het uurloon met de percentage voor de indirecte kosten. Daarna kunt eenvoudig door de database van bouwprijzen Kleine Werken bladeren of in de database zoeken. Heeft u een onderdeel gevonden dan kunt u de hoeveelheid invullen en vervolgens toevoegen aan de calculatie. Deze is daarna na eigen inzicht te wijzigen. Bent u klaar dan is er een PDF module die uw calculatie gereed maakt om af te drukken. Voorblad, facturen, opleverbon, herinnering, enz. worden geëxporteerd in Excel, zodat u deze nog kunt wijzigen.

Waarom Online Calculatiepakket Kleine Werken:
  • Snel en makkelijk begrotingen/offertes opstellen.
  • Gebruik van bouwprijzen Kleine Werken met marktprijzen.
  • Snel van offerte een factuur genereren.
  • Bouwprijzen worden meerdere malen per jaar aangepast aan de markt.
  • Met handige filmpjes uitleg over het programma.


Prijs: Voor € 149,- excl. BTW mag u 1 jaar gebruik maken van het online softwarepakket.

Na dit jaar vragen wij u automatisch of u het het gebruik van het online software pakket met een jaar wilt verlengen.
Wilt u een doorlopend abonnement dan kunt u dat hieronder aangeven. (Hiermee bent u verzekerd van continu toegang tot het offerteprogramma)

U kunt hieronder de keuze maken voor een doorlopend abonnement of een 1 jaar abonnement.