Vastgoed Exploitatiewijzer 2016

  • Vastgoed Exploitatiewijzer 2016
  • Vastgoed Exploitatiewijzer 2016
  • Vastgoed Exploitatiewijzer 2016

Vastgoed Exploitatiewijzer 2016

De Vastgoed Exploitatiewijzer bevat alle gegevens die nodig zijn om de onderhoudskosten en overige exploitatielasten van beleggingsvastgoed in te schatten.
U ontvangt eenmalig het boek en een jaar toegang tot Vastgoed Exploitatie Online Basic.

Vakmedianet Artikelcode: 9789462452053
185.00

De Vastgoed Exploitatiewijzer bevat alle gegevens die nodig zijn om de onderhoudskosten en overige exploitatielasten van beleggingsvastgoed/onroerende zaken te kunnen inschatten. Negen categorieën gebouwen met in totaal ruim 110 gebouwtypen zijn voorzien van een kleurenfoto, een beknopte omschrijving en alle relevante gegevens.

Ieder gebouw is voorzien van complete begrotingen voor onderhoudskosten (zowel preventief als correctief onderhoud), vervangingskosten voor tussentijdse vervangingen en herbouwkosten.

De gegevens zijn gebaseerd op de uitgebreide kostendatabase van Kosteninformatie, onderdeel van Cobouw en Vastgoedmarkt. Zo heeft u gegarandeerd de meest actuele marktconforme data. De vernieuwde Vastgoed Exploitatiewijzer is tevens leverancier van het TMI (Taxatie Management Instituut).

De voordelen:
- snel berekenen exploitatielasten,
- nauwkeurig bepalen herbouwwaarde,
- zelf selecteren welke onderhoudskosten van belang zijn in uw exploitatiebegroting,
- uitgebreide invoermogelijkheden voor gegevens eigenaar, huurder en object.
- vanaf editie 2015 zijn de onderhoudskosten van de verschillende bouwdelen toegedeeld naar onderhoudskosten voor de huurder of voor de verhuurder c.q. eigenaar.

Bij de Vastgoed Exploitatiewijzer krijgt u gratis toegang tot Vastgoed Exploitatiewijzer Online Basic
Het is van belang dat u de aannames aanpast naar de voor u geldige situatie. Daarvoor is een online applicatie beschikbaar; exploitatiewijzer.nl. In deze applicatie kunt u van ieder gebouw de parameters instellen zoals lengte, breedte en hoogte, maar ook bijvoorbeeld de open/dicht verhouding van de gevel. Elke elementbegroting is aan te passen aan de uitvoeringsvariant van het gebouw.

Voor inkijkexemplaar klik hier

Prijs: € 185,- (excl. BTW en incl. verzendkosten binnen Nederland)

Boek: 216 pagina's
ISBN: 9462452059
Uitgever: Vakmedianet